Om oss

Välkomna till Trollklinten

På Trollklinten träffar du oss, Jan-Erik och Kajsa Wallin. Vi är hängivna naturälskare och är ofta ute i skog och fjäll. Jan-Erik utbildade sig tidigt 2000-tal till jakt- och fiskeguide och har i många år guidat såväl fiskare som jägare. Nu har vi dragit ner på guidning men delar gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper och vid behov anlitar vi externa guider. I Aktivitetshuset kan Kajsa bistå dig i allehanda aktiviteter såsom tunnbrödsbakning, vävning och  pärlarbeten. Kom och bo hos oss och vi hjälper dig att få en minnesvärd upplevelse.

Stugan Utsikten, som ligger invid Arksjön strax nedanför berget Trollklinten, har två sovrum med sammanlagt 4 bäddar. Köket är kombinerat med vardagsrum, där en hörnbäddsoffa erbjuder ytterligare 2 sovplatser. Boendet är självhushåll och köket är utrustat med det mesta du behöver för matlagning och bakning. Stugan har dusch/toa. Vid den intilliggande sjön finns den vedeldade bastun, som du är välkommen att använda. TV och bredband finns i stugan. Djur är välkomna men får inte ligga i soffor eller sängar.

Vila eller aktivitet

Om du vill njuta av lugnet och naturen långt från stadens larm har du kommit rätt. Här kan du uppleva tystnaden. Men lika rätt är det om du vill ha en vistelse full av aktivitet. Under aktiviteter, jakt och fiske finner du några förslag på vad du kan hitta på under tiden på Trollklinten. Har du andra önskningar försöker vi ordna det.

Miljömedvetna

Vi har sedan många år kemikaliefri rengöring enligt Enjometoden i Utsikten till gagn för hälsa och miljö. Vi ber er därför inte använda egna diskmedel eller andra rengöringsmedel. Utsikten har full utrustning för att städa med textilier och vatten. Diskmedel som är organiskt finns. Är du inte bekant med metoden visar vi dig. Alla sopor sorteras och det finns kärl för glas, plast, papper, kompost, metall och brännbart.

Hej! Vad vill du göra?

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakt